Autor: Laura Reiter • 16. aprill 2021

Best Marketing Clubis Ampler Bikes

Best Marketing Clubi üritustesarja teine esineja on ülieduka Eesti idufirma Ampler Bikesi müügi- ja turundusjuht Ott Ilves, kes keskendub 23. aprillil oma ettekandes teguritele, mis aitavad ettevõtetel välisturgudel läbi lüüa.
Ampler Bikesi asutaja ja juht Ardo Kaurit
Foto: Andras Kralla

Paljud ettevõtted on aasta otsa möllanud tervisekriisist kasu lõiganud ja nende hulka kuulub kindlasti ka Ampler Bikes, kes toodab ja müüb 2014. aastast trendikaid elektrilisi linnarattaid, olles jõudnud lühikese ajaga ka välisturgudele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700