• 16.04.21, 16:23

Best Marketing Clubis Ampler Bikes

Best Marketing Clubi üritustesarja teine esineja on ülieduka Eesti idufirma Ampler Bikesi müügi- ja turundusjuht Ott Ilves, kes keskendub 23. aprillil oma ettekandes teguritele, mis aitavad ettevõtetel välisturgudel läbi lüüa.
Ampler Bikesi asutaja ja juht Ardo Kaurit
  • Ampler Bikesi asutaja ja juht Ardo Kaurit Foto: Andras Kralla
Paljud ettevõtted on aasta otsa möllanud tervisekriisist kasu lõiganud ja nende hulka kuulub kindlasti ka Ampler Bikes, kes toodab ja müüb 2014. aastast trendikaid elektrilisi linnarattaid, olles jõudnud lühikese ajaga ka välisturgudele.
„Praegu on ülemaailmne jalgrattabuum. Inimesed mõtlevad oma tervisele, värskele õhule ja hoiavad end eemale ka ühistranspordist,“ rääkis Ampler Bikesi kaasasutaja ja tegevjuht Ardo Kaurit mullukevadise koroonakriisi mõjust firma käekäigule.
Elektrijalgrataste suurimal turul Saksamaal kasvas ettevõtte käive mullu 136%. Eesmärk on kiiret kasvutempot Saksamaal jätkata ning laieneda ka Šveitsi ja Hollandisse, kus ettevõttel on kavas sel aastal esinduspoed avada. Peale soodsate olude on Ampler Bikesi jalgrataste edule kindlasti kaasa aidanud ka nende kergus ja puhas disain - isegi Eesti Vabariigi president viis ühe ratta Saksamaa president Frank-Walter Steinmeierile kingituseks.
Ampler Bikes on viimase viie aastaga kasvatanud turuväärtust ligi 30 korda ning aastane käive läheneb 10 miljonile eurole. 2020. aasta detsembris teatas Ampler Bikes uue süsinikneutraalse tehase ehitamise plaanidest Eestis, mille ehitus peaks algama käesoleval aastal.
23. aprillil toimuval Best Marketing Clubis puudutab Ampler Bikesi müügi- ja turundusjuht Ott Ilves lisaks välisturgudel läbilöömisele ka järgnevaid teemasid:
• turunduse juhtimine, struktuur, koostöö teiste osakondade ja agentuuridega;
• mis mahub nende ettevõttes turunduse alla;
• kliendikogemuse juhtimine;
• turunduskommunikatsioon ja –kanalid;
• sotsiaalmeedia ja muu digiturunudus;
• tarbijatrendid ja -käitumine - muutused seoses kriisiga.
BEST MARKETING CLUB 2021
"Kuidas meie oma ettevõttes turundust teeme?“
23.04 Kuidas lüüa läbi välisturgudel?
Ott Ilves, Ampler Bikesi müügi- ja turundusjuht
30.04 Aasta Turundustegu (Nublu turuletoomine) õppetunnid
Tarmo Pärjala, G4Si standardlahenduste divisjoni direktor
Registreeru siin hinnaga 39 eurot (km-ga 46,80 eurot).
Kui Sul ei õnnestunud kuulata esimest Best Marketing Clubi veebiseminari, kus oma ettekandega esines Elisa Eesti turundusjuht Karin Kanepi, siis saad selle kuulamise õigused soetada siit.

Seotud lood

Veebiseminar
  • 23.04.21, 15:26
Järelvaadatav: Best Marketing Club 2021: Ampler Bikes
Hea uudis! Taaskäivitame Best Marketing Club ürituste seeria. Paljud teist ilmselt mäletavad veel neid Emoris toimunud hommikukohtumisi, kus tuntud Eesti ettevõtete turundusjuhid rääkisid sellest, kuidas nad oma ettevõttes turundust korraldavad. Eelmisel kevadel jätkasime BM Clubi webinari vormis ja sel aastal jätkame seda traditsiooni.
Uudised
  • 08.04.21, 14:35
Juba sel reedel Best Marketing Clubis Elisa Eesti
Best Marketing Club ürituste sari alustab taas 16. aprillil, kus esimeseks külaliseks on Elisa Eesti turundusjuht Karin Kanepi. Lisaks temale räägib järgnevatel nädalatel enda ettevõtte turundusest Ampler Bikes ja G4S Eesti.
Veebiseminar
  • 16.04.21, 15:57
Järelvaadatav: Best Marketing Club 2021: Elisa Eesti
Hea uudis! Taaskäivitame Best Marketing Club ürituste seeria. Paljud teist ilmselt mäletavad veel neid Emoris toimunud hommikukohtumisi, kus tuntud Eesti ettevõtete turundusjuhid rääkisid sellest, kuidas nad oma ettevõttes turundust korraldavad. Eelmisel kevadel jätkasime BM Clubi webinari vormis ja sel aastal jätkame seda traditsiooni.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 20:27
Digitaalne välimeedia on tõusmas reklaamimaailma liidriks
Nelja aasta eest tehnoloogiaettevõttena alustanud Digiposter OÜ on vaid mõne aastaga kasvanud välja välimeediaettevõtteks, kelle digitaalne reklaampindade portfell üha kopsakamaks paisub ning arvestatavat konkurentsi pakub.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Bestmarketing esilehele