Autor: Best Marketing • 1. aprill 2021

TTJA: koroonavabaelu.ee välireklaamid on eemaldatud ja veebisait muudetud ligipääsmatuks

Eile, 31. märtsil saabus Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ametile (TTJA) kaebus seoses välireklaami kandjatel avalikustatud veebilehe koroonavabaeesti.ee kohta avalikustatud reklaamiga. TTJA hindas kõnealust reklaami ja tutvus veebilehel koroonavabaelu.ee kloordioksiid kohta avaldatud teabega.
Foto: pixabay.com

„Eriti praeguses olukorras on igasugune väära info levitamine taunitav,“ märkis TTJA peadirektor Kaur Kajak. „Kui niisugune oht on olemas, siis tuleb kiiresti ja otsustavalt reageerida, mida TTJA eile ka tegi. Kiidame siinkohal ettevõtjaid, kes ka omalt poolt tegutsesid aega raiskamata ja tõhusalt, korjates esimesel võimalusel ära väära sisuga reklaamid ja sulgedes veebisaidi. Kutsume nii reklaamiandjaid kui -levitajaid üles olema vastutustundlikud ja süvenema edastatavatesse sõnumitesse.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700