Autor: Hando Sinisalu • 3. märts 2021

Andres Kangur: turundus on strateegiline põhiäri, mitte voldikute trükkimise osakond

Termopuidu ja saunamaterjalide tootja Thermory Grupi turundusjuhi Andres Kanguri sõnul on turundusjuhi roll esindada klienti juhtkonnas. Keegi peab vaatama ka ettevõttest välja ja just see on turundusjuhi roll. Turundus on ikkagi strateegiline põhiäri, mitte voldikute trükkimise osakond.
Andres Kangur
Foto: MARITA MONES

Hando Sinisalu vestles Eesti ühe kõige rahvusvahelisema turundusmehe Andres Kanguriga, kes täna vastutab Thermory globaalse turunduse eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700