Autor: Hando Sinisalu • 26. veebruar 2021

Kuidas saada tööle kuulsatesse Pariisi reklaamiagentuuridesse?

Intervjuu Kelli-Carolin Parkjaga, kes töötab täna Prantsuse tehnoloogiafirma Onoff Telecom B2B turunduse juhina. Intervjuus jagab ta oma kogemusi Pariisi reklaamiagentuurides töötamisest ja räägib sellest, kuidas suures linnas ja võõras keskkonnas erialast tööd leida.

Kuidas sul Pariisis turundusalast tööd õnnestus leida?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700