Autor: Best Marketing • 15. detsember 2020

Reklaamivaba meediaidu hakkas eestikeelseid uudiseid pakkuma

Selle aasta alguses loodud reklaamivaba uudisteäpp, mis peab ennast pigem sotsiaalmeediakanalite kui meediamajade konkurendiks, hakkas nüüdsest eestikeelseid uudiseid pakkuma.

Eestis arendatav globaalse ambitsiooniga videouudiste äpp so.fa.dog alustas kevadel inglisekeelsete uudiste pakkumisega. Poole aastaga on meediaidu toimetus kasvanud 50 inimeseni ning nüüdsest pakub so.fa.dog ka kohalikke uudiseid eesti keeles. Rakenduse kasutamine on kuutasupõhine, reklaamivaba ning videouudiseid kajastavad nii professionaalsed ajakirjanikud kui ka vabakutselised kaasautorid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700