Autor: Best Marketing • 9. detsember 2020

VIDEO: kas Eesti tarbija hoolib vastutustundlikkusest?

Kas vastutustundlik turundus on mingi peatselt mööduv trend või on tegemist vastusega tarbijate muutunud hoiakutele?
Joel Volkov ja Risto Sülluste
Foto: Photo:Marko Mumm

Neste turundus- ja kommunikatsioonijuht Risto Sülluste, Kantar Emori uuringuekspert Aivar Voog, Tanki juht Joel Volkov ja Miltton New Nordicsi partner Annika Arras arutlesid vestlusringis, mis seisus on vastutustundlik turundus Eestis täna tegelikult, tuginedes oma arutelus nii tarbijauuringutele kui ka igapäevatöö kogemustele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700