Autor: Best Marketing • 23. november 2020

Euroopa Komisjon tunnustas Marketingi Instituuti

Eestlased "revolutsioneerisid" Ukraina ettevõtlust ja võitsid eelmisel nädalal Euroopa Komisjoni kõrge tunnustuse.
Foto: rostovikova.com

Eesti Marketingi Instituudi koolitusprogramm Export R/Evolution Ukraine, mis oli hiljuti juba valitud Ukraina parimaks majanduse edendajaks, valiti Euroopa Komisjoni konkursil European Enterprise Promotion Awards parimate sekka ka ettevõtluse rahvusvahelistumise toetajate alamkategoorias.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700