Autor: Best Marketing • 15. oktoober 2020

Kuidas õigesti reklaamida alkoholi, finantsteenust ja hasartmängu?

8. oktoobril toimus TTJA-s infohommik, kuhu olid kutsutud Eesti suuremate meediakanalite ja väljaannete esindajad. Infohommikul arutati ühiselt reklaamiseaduse nõudeid alkoholi, finantsteenuste ja hasartmängu reklaami kohta.
Alkoholireklaam Tallinna Inglise Kolledži ees 2001. aastal.
Foto: Meeli Küttim

Kokkusaamise eesmärgiks oli tõsta teadlikkust kehtivate nõuete osas ja anda nõu reklaami avalikustajatele edasiste rikkumiste vältimiseks. Reklaamiseaduse nõuete täitmise kontrollimisel on TTJA tuvastanud, et reklaamide avalikustamisel esineb mitmeid ja ka korduvaid rikkumisi. Samuti on reklaamide avalikustajad ise pöördunud ameti poole, et saada nõu ja abi korrektsete reklaamide avalikustamiseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700