Autor: Marianne Liibert • 15. oktoober 2020

Loodi uus rahvusvaheline loovagentuuride võrgustik

Sel nädalal alustab tegevust uus ülemaailmne loovagentuuride võrgustik, mis soovib pakkuda konkurentsi agentuure omavatele suurkorporatsioonidele.
& The Networki rahvusvaheline nõukogu

Äsja loodud võrgustik kannab nime & The Network ja sellesse kuulub 15 sõltumatut loovagentuuri, kus töötab kokku üle 400 loovinimese 35 erinevast rahvusest ning mis üheskoos hõlmavad enam kui 20 turgu. Ida-Euroopa regiooni ja sealhulgas Eesti turu eest hakkab vastutama Budapestis resideeruv agentuur White Rabbit.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700