Autor: Best Marketing • 28. september 2020

CASE STUDY: La Ecwador värskendas oma visuaalset identiteeti

La Ecwador avas oma uue maja ja tutvustas ühtlasi agentuuri värskendatud visuaalset identiteeti, mis valmis koostöös Venemaal ja Austrias tegutsenud disainiagentuuriga.

2019. aastal Turunduse TOPis Eesti edukaimaks reklaamiagentuuriks tõusnud agentuur La Ecwador avas 25. septembril Pirital oma vastvalminud maja nimega Loomevälja. Uue maja avamisel tutvustati ka agentuuri värskendatud visuaalset identiteeti, mis valmis koostöös Venemaal ja Austrias tegutsenud disainiagentuuriga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700