Autor: Best Marketing • 30. juuli 2020

Millist otseposti reklaami märgatakse kõige rohkem?

Mai alguses läbiviidud otseposti märgatavuse uuringu kohaselt märkavad tallinlased kõige rohkem Maxima poolt saadetud reklaamposti. Kokku võrreldi uuringus 5 toidukaupluse poolt otsepostina saadetud reklaame, uurides nende märgatavust, meeldivust, informatiivsuse kuvandit, mõju kliendi ostuotsusele ja soovitatavust.
Foto: Best Marketing

Maxima reklaami märgatakse võrreldes teiste toidupoodidega enim: kui toidupoodide otsepostituste keskmine märgatavus oli 48%, siis Maxima reklaami märkas lausa 61% uuringus osalejatest. Millest selline erinevus tingitud võib olla?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700