Autor: Best Marketing • 17. juuli 2020

Eestisse tuli rahvusvaheliselt reklaamifestivalilt kolm auhinda

Eelmisel nädalal selgusid Valgevenes loovusfestivali White Square võitjad. Nende seas oli ka kaks Eesti agentuuri, kes tõid kahepeale koju kolm auhinda: kulla, hõbeda ja pronksi.

Valgevenes toimuvale loovusfestivalile White Square, mis toimus kaheteistkümnendat korda, esitati tänavu 937 tööd 31 riigist. Võitjad selgusid eelmisel nädalal, kuid koroonakriisi tõttu toimus võitjate autasustamistseremoonia sel aastal veebiülekande vahendusel.

Eestisse tuli White Square'i festivalilt kolm võitu

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700