Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 1. juuli 2020

Coca-Cola peatab alates 1. juulist sotsiaalmeedias reklaami ostmise

Coca-Cola Company otsustas globaalselt peatada reklaami ostmise sotsiaalmeedias 30 päevaks alates 1. juulist ja see puudutab kõiki sotsiaalmeediaplatvorme - Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ja Snap Inc, sõnas Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht Nele Normak.

"Viimastel nädalatel oleme näinud, et sotsiaalmeediast on saanud vihakõne ja valeinfo hääletoru. Rassism on taunitav ülemaailmselt ja nii peaks see olema ka sotsiaalmeedias. Coca-Cola Company otsustas peatada reklaami ostmise sotsiaalmeedias 30 päevaks alates 1. juulist ja see puudutab kõiki sotsiaalmeediaplatvorme - Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ja Snap Inc," kommenteeris Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht Nele Normak.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700