Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 1. juuli 2020
Ainult tellijatele

Coca-Cola peatab alates 1. juulist sotsiaalmeedias reklaami ostmise

Coca-Cola Company otsustas globaalselt peatada reklaami ostmise sotsiaalmeedias 30 päevaks alates 1. juulist ja see puudutab kõiki sotsiaalmeediaplatvorme - Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ja Snap Inc, sõnas Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht Nele Normak.

"Viimastel nädalatel oleme näinud, et sotsiaalmeediast on saanud vihakõne ja valeinfo hääletoru. Rassism on taunitav ülemaailmselt ja nii peaks see olema ka sotsiaalmeedias. Coca-Cola Company otsustas peatada reklaami ostmise sotsiaalmeedias 30 päevaks alates 1. juulist ja see puudutab kõiki sotsiaalmeediaplatvorme - Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ja Snap Inc," kommenteeris Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht Nele Normak.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700