Autor: Gerd Lindmaa • 29. mai 2020

Reklaamtrükiste segment sattus kõige suurema surve alla

Viiruspuhangul on olnud Kroonpressi müügimahtudele tuntav mõju ja võrreldes mullusega kahanes aprilli müük umbes kolmandiku. Aprillis oli mõju kõige tuntavam, mais on näha juba taastumise märke. Kiiresti ja kõige suurema surve alla sattus reklaamtrükiste segment – kliendilehed, otsepostitus, turismikataloogid jne.
Viiruspuhangu mõju oli aprillis kõige tuntavam ja kõige suurema surve alla sattus reklaamtrükiste segment, kirjutas trükitööstusettevõtte Kroonpress AS tootmisdirektor Gerd Lindmaa.
Foto: Marianne Liibert

Mõju ulatus sõltus vägagi erinevate riikide poolt kehtestatud piirangutest. Riikides, kus kaubanduskeskused jäid avatuks ka eriolukorras, oli mahtude langus tagasihoidlikum. Trükki panustamist jätkasid kliendid, kellel lisaks tavapoodidele on paralleelselt olemas ka online-kaubandus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700