Autor: Best Marketing • 20. aprill 2020

Vii oma tooted ja teenused e-poodi

Koduleht ja e-pood on tänasel päeval sama elementaarsed nagu söömine. Neid on vaja, et ettevõtte oleks nähtav ka siis, kui kõik on oma kodudes.
Vii oma müük e-poodi. Kodulehe loomine ja e-poe avamine ei ole raske. Miks maksta e-poe tegemise eest, kui sul on võimalik see ise ära teha? Võttes kodulehe platvormiks WordPressi, suudad lehe ise tööle panna.

Mis on WordPress?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700