Autor: Best Marketing • 16. aprill 2020

Louder avas turundusteenuste e-poe

Keerulises kriisiolukorras, kus suurem osa ärisid kolivad veebi, tuleb ajaga kaasas käia ning olla valmis ka veidi tavapäratuteks sammudeks. Turundusagentuur Louder avas turundussektoris ootamatu lahendusena turundusteenuste e-poe e-Louder.

„Otsustasime eriolukorra trendidega kaasa minna ning viia ka meie turundusagentuuri teenused veebi. Selleks avasime paljude jaoks võibolla ootamatu lahendusena turundusteenuste e-poe aadressil. Elus ei saa alati kõike võtta liiga surmtõsiselt või tumedates toonides – kindlasti sisaldab ka meie e-Louder mingil määral huumorit, mis rasketel hetkedel tuju paremaks teeb, aga samas on see ka hea näide kriisiaegsetest turunduslahendustest,“ kommenteeris Turundusagentuuri Louder tegevjuht Andrus Eigla.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700