Autor: Marianne Liibert • 15. aprill 2020

Balticbest esitleb: turundus pandeemia ajal

Neli kogenud Baltikumi tippagentuuride juhti, kes on ka eelmise kriisi edukalt üle elanud, jagavad oma kogemusi ja nõuandeid selle kohta, kuidas loovteenuseid pakkuvad ettevõtted kriisi üle saaksid elada.

30. aprillil toimub veebiseminar, kus kuulajate ette astuvad Soome agentuuri Hasan & Partners tegevjuht Eka Ruola, Dentsu Aegise juht Britte Maidra, Leedu agentuuri Not Perfect juht Paulius Senuta ja möödunud aastal Balticbestil aasta agentuuri tiitli saanud DDB Latvia juht Andris Rubins.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700