Autor: Best Marketing • 4. märts 2020

Stockmann sai uue moevaldkonna turundusjuhi

Stockmanni moevaldkonna turundusjuhina alustas tööd laialdase turunduskogemusega Maria Britikovski. Lisaks vastutab ta ka turistidele suunatud turunduse eest.
Maria Britikovski

„Stockmanni tuntakse ajalooliselt premium kaubamajana ja üle linna toidupoena. Meie eesmärgiks on tugevdada positsiooni moe valdkonnas ning olla inspiratsiooniallikaks. Mul on väga hea meel, et saan sellele oma kogemuste ja teadmistega kaasa aidata. Pakkudes maailmatasemel brändide valikut ning esmaklassilist klienditeenindust, soovime toetada meie klientide elustiili ning tekitada neis tunde, mis kestab.“ rääkis Maria Britikovski.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700