Autor: Best Marketing • 28. veebruar 2020

Ekspress Grupp teenis eelmisel aastal 1,4 miljonit eurot puhaskasumit

Meediakontsern Ekspress Grupp kasvatas 2019. aastal digitaalsete tulude suurenemise toel müügitulu ning teenis aasta kokkuvõttes 1,4 miljoni euro suuruse puhaskasumi, selgub ettevõtte esmastest auditeerimata majandustulemustest.

Ekspress Grupi müügitulu ulatus eelmise aasta neljandas kvartalis 21,7 miljoni euroni ja 2019. aastal kokku 75,3 miljoni euroni. Neljandas kvartalis kasvasid kontserni tulud 11% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Enim suurenesid digitaalsed tulud, mis kasvasid eelmise aastaga võrreldes 22% ja moodustasid detsembri lõpuks juba 60% kontserni meediasegmendi müügitulust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700