Autor: Marianne Liibert • 14. november 2019

John Lewise südamlik jõulureklaam #ExcitableEdgar

Aasta oodatuim jõulureklaam on kohal! Briti kaubamaja John Lewise jõulureklaame oodatakse põnevusega igal aastal. Vaata, millega üllatati sel aastal.

John Lewise 2019. aasta jõulureklaam valmis kahasse Waitrose'iga. Kaubamajade keti pidulik kampaania – mis maksis eelduste kohaselt umbes 7 miljonit naelsterlingit – on kujunenud üheks aasta meediasündmuseks, tuues sotsiaalmeedias miljoneid vaatamisi.

Jõulureklaami tegevus leiab aset maagilises lumme mattunud muinastujulinnas, mis asub kaugel-kaugel. See on südamlik lugu väikese tüdruku Ava ja pisikese draakoni Edgari vahelisest sõprusest. Edgar on mudilase-suurune tuld purskav draakon, kes armastab jõule. Ta armastab jõule kohe nii väga, et ei suuda suurest elevusest enda leeki kontrolli all hoida ja põhjustab sellega linnakeses palju pahandust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700