Autor: Best Marketing • 22. oktoober 2019

Anni Rahula liitus Promotyga

Seni peamiselt vabakutselisena tegutsenud Anni Rahula liitus Eesti influencer-turunduse idufirmaga Promoty, kus asus kampaaniate kvaliteedijuhi positsioonile.
"Ootan väga, et saaksin nii brändide kui ka sisuloojate elu oma tööga veelgi mugavamaks teha," on Anni Rahula elevil.
Foto: Jake Farra

Anni Rahula juhib sotsiaalmeedia konverentsil ONLINE vestlusringi, kus koos kolme mõjuisikuga on kavas välja selgitada, kuidas mõjuisikud mõtlevad ja kuidas jõuda nendega sobiva koostööni.

Sotsiaalmeedia konverents ONLINE toimub 18. augustil 2020 Tallink Spa & Conference Hotellis, soodushinnaga piletid on müügil 10. augustini.

Uuri lähemalt ja pane end konverentsile kirja siin!

Varem peamiselt artistide manageerimise, Eesti Laulu sotsiaalmeedia haldamise ning erinevate turundusprojektidega tegelenud Anni Rahula alustas tööd idufirmas Promoty, kus tema roll on aidata brändidel läbi viia tulemuslikke influencer-turunduse kampaaniaid.

Promoty tegevjuhi Aleks Koha sõnul sai otsustavaks Rahula tugev kogemus nii turundaja kui ka sisuloojana. “Usume, et see aitab tal mõlema poole vajadusi mõista ning seeläbi koostöid nii turundajate kui ka sisuloojate jaoks veelgi paremaks teha.”

Rahula sõnul otsustas ta liituda Promotyga, kuna naudib turundusvaldkonnas tegutsemist üle kõige. “Minu jaoks on lisaboonuseks ka see, et tegemist on idufirmaga – juba esimesel päeval sai selgeks, et areng on ettevõttel tohutult kiire ja kõik on pidevas ning positiivses muutuses.”

Lisaks Promoty kampaaniate haldamisele jätkab Rahula rahvusvahelise FIFA litsentsiga jalgpallikohtunikuna.

Promoty tegutseb Eestis alates 2017. aasta lõpust, sel sügisel laieneti ka Soome ja Läti turule. Platvormiga liitunud üle 15 800 sisulooja Eestist, 15 200 Soomest ning 4800 Lätist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700