Autorid: Maarit Eerme, Hando Sinisalu • 16. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seema tahab Coop Pangas start-upilikku lähenemist katsetada

Coop Panga värske turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristjan Seema rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et start-up mõtlemist peaks tooma ka suurtesse traditsioonilistesse ettevõtetesse.

Ta rääkis, et Coop Panka on täna väga hästi turundatud ja seda mitte ainult turunduskommunikatsiooni vaates, vaid ka teenuste vallas. „Coop Panka tuntakse eelkõige Coop kauplustega koostöö ja teenuste kättesaadavuse pärast üle Eesti. Meie ambitsioon on kiirelt kasvada ja inimestele selgeks teha, et meie tugevus ei baseeru ainult laiaulatuslikul võrgul vaid pakume klientidele ka kõiki vajalikke teenuseid,“ ütles Seema.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700