Seema tahab Coop Pangas start-upilikku lähenemist katsetada

Coop Panga värske turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristjan Seema rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et start-up mõtlemist peaks tooma ka suurtesse traditsioonilistesse ettevõtetesse.

Ta rääkis, et Coop Panka on täna väga hästi turundatud ja seda mitte ainult turunduskommunikatsiooni vaates, vaid ka teenuste vallas. „Coop Panka tuntakse eelkõige Coop kauplustega koostöö ja teenuste kättesaadavuse pärast üle Eesti. Meie ambitsioon on kiirelt kasvada ja inimestele selgeks teha, et meie tugevus ei baseeru ainult laiaulatuslikul võrgul vaid pakume klientidele ka kõiki vajalikke teenuseid,“ ütles Seema.

Värske turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristjan Seema on Coop Panga tegemisi kõrvalt jälginud ning on panganduse valdkonnas ka enne töötanud. „Mul läheb kindlasti paar nädalat aega, et aru saada, mis seis on ja millised on minu võimalused edasisteks sammudeks.“ Tema sõnul ei saa kõik asjad juhtuma üleöö.

Rohkem start-up mõtlemist suurettevõtetesse

Enne Coop Panka töötas Seema Fintech ettevõttes askRrobin. Tema sõnul on start-up maailma pilt erinev, kui traditsioonilisest ärist. „Kui vaadata, mis kiirusega start-up ettevõtetes katsetatakse erinevaid lahendusi ja andmete põhiselt hinnatakse, uuesti katsetada ja siis liigutakse edasi. See on muljet avaldav,“ ütles Seema ning lisas, et sedasi tegutsemist peaks tooma ka suurtesse ettevõtetesse. „Suurte ettevõtete süsteemid peaksid järele tulema ning head ideed ei tohiks olla turundusele piiranguks.“

Kuula täispikka intervjuud Kristjan Seemaga alates 44 minutist.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700