15. aprill 2019

5 ideed tööandja video loomiseks

Tööandja turundus- ja värbamisagentuuri Brandem videoturundaja Andreas Unt toob välja 5 ideed loovate tööandja videokontseptsioonide genereerimiseks.

Et luua efektiivset tööandja videot, tuleb investeerida aega eeltöösse – video stsenaarium tuleb alles viimasena. Liigume nüüd etappi, kus on tehtud tipptasemel eeltööd. Välja on töötatud sihtgrupi kirjeldus, video eesmärk, levituskanalid ja värbamissõnumid. Puudu on veel loov videokontseptsioon ja idee, mis oleks raamistikuks ja mille abil mõjusad sõnumid kandidaadile veenvalt tööandja videoga edastada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700