Autor: Maarit Eerme • 27. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jekaterina Molotkova lahkus Bestmarketingi juhi kohalt

Alates novembrist Bestmarketing.ee juhina töötanud Jekaterina Molotkova lahkus peale Passwordi konverentsi antud ametilt.

"Password arendas mind juhtimisprotsesside vallas ning tutvusin turundajate sihtrühmaga," ütles Molotkova. Aeg jäi üürikeseks, kuid Molotkova ütles, et ta jõudis selgusele, millele tuleb tulevikus keskenduda ning milliseid projekte sooviks ta realiseerida nii Bestmarketing.ee kui ka Äripäeva koosseisu väliselt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700