Agentuuri La Ecwador agentuuritulu ületas 1 miljoni piiri

Agentuuri La Ecwador 2018. aasta agentuuritulu tegi eelmise aastaga võrreldes 42,65% suuruse hüppe, ületades aasta lõpuks ümmarguse 1 miljoni euro piiri. Agentuuri käive kasvas 2018. aastal ligi 1,9 miljoni euroni, mis on 14,5% rohkem kui aasta varem.

Teele Hein, Mairi Talving, Timo Tõnisson, Maiken Veskimäe, Kert Aavik, Heily Aavik, Taavi Lehari  Foto: Jake Farra

“Oleme suutnud viimastel aastatel turuosa järjepidevalt kasvatada,“ kommenteeris La Ecwadori juht Heily Aavik. “Kasvu taga on meie agentuuri suurepärased, professionaalsed ja pühendunud inimesed. Paljud ettevõtjad kurdavad „lumehelbekeste-põlvkonna-sündroomi“, meie tegime kolm aastat tagasi kardinaalse personalipoliitika muutuse ja täna võin julgelt väita, et seesama „uus-reklaami-põlvkond’’ on väga tubli. Nad on tugeva akadeemilise tausta, avatud silmaringi, positiivse ellusuhtumise ning oluliselt uuendusmeelsema visiooniga noored inimesed.” Aavik lisab, et tänu suurepärasele meeskonnale on La Ecwadoriga sõlminud 2018. aastal koostöölepingud sellised tuntud ettevõtted nagu Circle K Eesti, Aednik24, Rimi Eesti, Finora Capital ja Lions Europa Forum 2019.

Reklaamitiimi juht Mairi Talving usub, et eelmise aasta edukuse tagas mitme asja koosmõju. Esiteks, väga hästi toimiv meeskond ning tiimide omavaheline sünergia. Teiseks, erinevad töövõidud: hanked, uued kliendid ning tunnustus oma valdkonnas. “Lisaks on tugevaks motivaatoriks ka meie kliendid. Meil on suurepärased kliendid, kellega saame täita nii nende kui enda eesmärke. See motiveeris meid eelmisel aastal veel rohkem pingutama ning olen kindel, et see jätkub ka sel aastal,” selgitas Talving.

Agentuur La Ecwador tegutseb aastast 1997. Aastavahetuse seisuga töötab La Ecwadoris 16 inimest, kes igapäevaselt eelmainitule teenindavad selliseid tuntud Eesti brände ja ettevõtteid nagu Kesko Senukai Eesti, Tallinna Vesi, Koduekstra, Nõo Lihatööstus, Liviko, Saarema Piimatööstus, Itella Eestonia, Saarioinen Eesti ja Põldma Kaubandus.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700