Autor: Best Marketing • 12. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiina Tali lahkub Coop Pangast

Coop Panga turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiina Tali asub alates 4. märtsist tööle Stockmann Eesti turundusosakonna juhina, Coop Pangal on käimas konkurss uue juhi värbamiseks.
Foto: Urmas Kamdron

„Olen töötanud finantssektoris kokku ligi kümme aastat – alustasin Swedbankis ja viimased seitse aastat töötasin Coop grupis. See on olnud väga põnev ja tegus aeg, mille sisse jäi Säästukaart Plussi ja Väikelaenu turule toomine Coop Finantsis ning seejärel juba Coop Panga lansseerimine. Täna tunnen, et on aeg kogemusi hankida uues valdkonnas,“ selgitas Tiina Tali.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700