Autor: Best Marketing • 12. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbanki CSR-juht liitus META Advisory´ga

Eesti juhtiva valitsussuhete ja PR-agentuuri META Advisory vanemkonsultandina alustab tööd senine Swedbanki koostöösuhete ja toetustegevuste juht Maarja Karmin.
Foto: Erakogu

„Mulle pakuvad sügavat huvi brändikommunikatsioon ja jätkusuutlikkus – milles seisneb ettevõtte roll ning vastutus ühiskonnas ning kuidas oma sõnumeid lihtsalt, intelligentselt ja mõjusalt esitada. Usun, et nende kahe teema omavaheline kooslus muutub nii ettevõtte kui tarbija jaoks järjest olulisemaks. Mul on hea meel, et saan rakendada oma teadmisi ja kogemusi METAs, mis on kombinatsioon professionaalsusest, inspireerivatest inimestest ning tahtest leida parimaid lahendusi.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700