6. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teejuht e-maili turundusse

Smaily tegevjuht ja asutaja Erkki Markus annab ülevaate erinevate meilitarkvarade osakaalust ning tõdeb, et kogu meiliturundus keerleb üha enam ümber mobiiliseadmete.
Foto: Erakogu

Pole üllatus, et enamik uudiskirja lugejaid soovib oma seadme ekraanilt näha täpselt sama ilusat ja kaasahaaravat sisu, kui suuremalt arvutimonitorilt. Seetõttu otsustasimegi seekord veidi lähemalt uurida kõiki suuremaid ja populaarsemaid meilikliente, ehk meiliprogramme ning ühtlasi suuname pilgu ka tulevikku, et näha, mida selles vallas üldse lähiajal oodata on.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700