4. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kati Varblane: Tudengitega koostöös sünnivad ägedad reklaamid

Kaader reklaamist "Kindlustusbinokkel"
„Sel sügisel tegid BFMi tudengid kolm ägedat õnnetusjuhtumikindlustuse reklaami, mis äratasid tähelepanu nii kindlustussektoris kui laiemas avalikkuses. Tegu oli Eesti Kindlustusseltside Liidu ning Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi (BFM) esimese eduka koostööprojektiga reklaamitootmise kursuse raames,“ ütleb Kati Varblane Kindlustusseltside Liidust.

BFMi õppejõu Andres Jõesaare sõnul on nad tudengitega teinud peamiselt sotsiaal- ja mittetulunduslikke reklaame. „Reklaamitootmise kursus ei konkureeri agentuuridega kommertsreklaamide valmistamise turul, aga kursus on üles ehitatud reklaamiagentuuri töö põhimõttel,“ ütles Jõesaar. „Kõigepealt tuleb klient, tutvustab enda toodet või teenust, selgitab reklaami sihtrühma, esitab oma nõudmised. Seejärel mõtlevad tudengid meeskondades välja reklaamiideesid ning teevad kliendile müügiesitluse ehk pitch’i. Parimad ideed lähevad töösse ja niimoodi saavadki tudengid oma esimese reklaamitootmise kogemuse,“ selgitas Jõesaar.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700