5. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütik on turundusmaastiku superstaar

See, miks tänapäeva turundus enam ilma analüütikuta hakkama ei saa, kirjutavad Idea Havas Media analüütikatiimi liikmed Jennie Rammo ja Joosep Lassmann.
Foto: Erakogu

Analüütika on täna sama kuum sõna kui tehisintellekt. Kui meenutada, siis veel viis aastat tagasi tähendas analüütik finantskontrollerit või IT analüütikut, kes otseselt ei programmeerinud. Praegu teevad turundus- ja andmeanalüütikud segmenteerimist, modelleerimist, raporteerimist ... See tundub keeruline, kuigi reaalsuses on tegemist iga ettevõtte jaoks vajaliku maailmaga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700