Autorid: Best Marketing, Aali Lilleorg • 23. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaileen Mägi liitus IDEAga

18-aastase teleajakirjaniku töökogemusega Kaileen Mägi asus tööle PR konsultandina kommunikatsiooniagentuuris IDEA.
Foto: Erakogu

„Olen viimase aasta jooksul aktiivselt enda ümber meeskonda otsinud, mis inspireeriks ja sobiks just sellise kombinatsiooniga kogemustest ja haridusest nagu minul on see välja kujunenud. Mõtlesin kaua, kellega ennast siduda, aga ootamine tasus ära - IDEA on super valik, olen väga rahul - siin on koos oma ala tõelised professionaalid ja väga ägedad inimesed!” teatas Kaileen.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700