21. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

7 olulist turunduse valdkonna tähelepanekut digimaailma mekast

Omniva turunduse ja e-kanalite osakonna juhataja Katre Uibomäe toob välja 7 huvitavat tähelepanekut turunduse vallas, mis jäid tema jaoks kõlama novembri alguses toimunud Web Summiti konverentsil.
Foto: Erakogu

Web Summit oli segu konverentsist ja messist, kuhu sel aastal kogunes 70 000 osaleja üle kogu maailma. Kohal olid hiiud nagu Google, Apple, Samsung, Microsoft jt. Antud ürituse suurim võlu oli saada 3,5 päevaga ülevaade kuhu maailm liigub, mis on teemad, millega ettevõtted ja brändid tegelevad, mis on fookuses ja kaugel nendega ollakse. Teemad katavad endas laia teemakäsitlust alates digitaalne turvalisus, võltsuudised kuni robotite, AI ja VR-ni välja, kattes valdkondadest nii tervishoid, autotehnika kui ka näiteks muusika ja kõike, mis sinna vahepeale jääb.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700