Silja Oja • 24 oktoober 2018

Musta Muna loovjuhiks sai Heiki Reinmann

Heiki Reinmann  

Reklaamiagentuuri Must Muna loovjuht Heiki Reinmann mõtiskleb, miks ta tollele loovagentuuriks pürgivale reklaamiagentuurile oma väikse sõrme andis ning kuidas kogu keha ja hingega sisse kukkus.

Kui Must Muna mõni aeg tagasi minu poole pöördus ja loovjuhi ametikohta pakkus, olin parasjagu eluetapis, kus ei teadnud, kuidas tööalaselt edasi liikuda. Olin erinevates agentuurides töötanud juba 15 aastat ning olnud ka kliendi kingades. Nende kahe erineva vaatenurga kombinatsioonina tekkinud kogemused, aastate jooksul lihvitud oskused ning sisetunne hakkasid üha enam märku andma, et automaatpiloodil töötades jääb midagi puudu. Olin sattunud mugavusstsooni, mida iseloomustas ebamugavustunne.

Must Muna erines teistest eelkõige selle poolest, et agentuur oli kasvufaasis. Struktuur oli  muutumas ja automaatpiloot otsustati välja lülitada. Tundsin väljakutset ja võimalust selles kõiges oma panus anda, sest just loomise ja kasvamise faas inspireerib mind nii tööalaselt kui ka üldse elus kõige rohkem.

Meie agentuur ja meeskond on teinud lühikese ajaga suure hüppe. See on veidi mõistatuslik ja salapärane sünergia, mis hoiab meie motivatsiooni kõrgel ja paneb tegutsema ühise eesmärgi nimel. Selline positiivne ja sütitav vibe, mis tuleb meie inimeste seest, õnnestumistest, üksteisele kaasa elamisest ja ellusuhtumisest.

Heiki ReinmannLoovjuht

Must Muna

Must Muna OÜ tegevjuht Monika Seimar: „Juba esimesel kohtumisel oli kiiresti selge, et meie maailmavaated ja nägemused ühtivad. Heiki on ideaalne meeskonnamängija ja ta inspireerib oma oleku ning loovusega kogu meie meeskonda. Ta on intelligentne, stiilipuhas ja kindlameelne ning see meeldib ka klientidele. Meile muidugi ka.”

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700