Autor: Silja Oja • 24. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Musta Muna loovjuhiks sai Heiki Reinmann

Heiki Reinmann
Reklaamiagentuuri Must Muna loovjuht Heiki Reinmann mõtiskleb, miks ta tollele loovagentuuriks pürgivale reklaamiagentuurile oma väikse sõrme andis ning kuidas kogu keha ja hingega sisse kukkus.

Kui Must Muna mõni aeg tagasi minu poole pöördus ja loovjuhi ametikohta pakkus, olin parasjagu eluetapis, kus ei teadnud, kuidas tööalaselt edasi liikuda. Olin erinevates agentuurides töötanud juba 15 aastat ning olnud ka kliendi kingades. Nende kahe erineva vaatenurga kombinatsioonina tekkinud kogemused, aastate jooksul lihvitud oskused ning sisetunne hakkasid üha enam märku andma, et automaatpiloodil töötades jääb midagi puudu. Olin sattunud mugavusstsooni, mida iseloomustas ebamugavustunne.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700