19. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mulle meeldib koolitaja, kes ei tee onuheinolikke nalju!

Eesti blogija Ebapärlikarp
Arvamuslugu Andrus Kiisküla koolitusest “Turundamine Facebookis ja Instagramis”. Autoriks blogija Ebapärlikarp.

Kas teate, mitu meetrit scrollib inimene statistika andmetel päevas oma nutitelefonis? 100 meetrit! 100 MEETRIT päevas lihtsalt mingeid feed'e. See on aastas ca 36 kilomeetrit! Kuidas me üldse 20 aastat tagasi elasime? Mis tunne oli, kui polnud midagi scrollida? Ei, mis tunne oli, kui polnud mingit vajadustki scrollida?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700