Autor: Hando Sinisalu • 12. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mõtle rohkem, disaini vähem

Bond Agency tiim: Nils Kajander, Alina Luther, Ivan Khmelevsky
2009. aastal Helsingist alguse saanud, rahvusvaheliselt auhinnatud Bond Creative Agency avas hiljuti oma uue stuudio Tallinnas. Muuhulgas on Bond ka Balticbest 2018 festivali uue disainilahenduse autor. Ajasime juttu Bondi Tallinna tiimi liikmetega, küsimustele vastasid:

NILS KAJANDER, tegevjuht ja strateeg

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700