25. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Britta Ratas: Mitmekesisus loob tuleviku

Britta Ratas
"Elame ajastul, kus inimlikkus, avatud mõtlemine ja koostöö ei ole töökultuuris pelgalt sõnakõlksud, millesse uskumine ja panustamine peaks kuuluma valitud liidrite ja eestvedajate päevakorda. Need on moodsa maailma normid, kus kõik tahavad töötada ja elada, tihti taipamata, et muutused algavad eelkõige iseendast." Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas räägib sellest, miks hinnata mitmekesisust.

Avatud ilmavaade, innustumine uutest ideedest ja põnevatest inimestest ning soov leida olukordadele uusi lahendusi on töökultuuris alus mitmekesisusele ja homse maailma arengule. Ilma mitmekesisuseta ei oleks meie ümber niivõrd palju innovatsiooni ja tehnoloogilisi uuendusi, mis järk-järgult kujundavad maailma ja muudavad inimeste elusid lihtsamaks ja kiiremaks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700