Silja Oja • 10. aprill 2018
Jaga lugu:

30. mai: Do-It-Yourself Marketing seminar: Kuidas teha turundust ilma agentuuri abita?

Foto: Shutterstock

Kas oled mõelnud, kuidas oleks täitsa ise, ilma agentuuri abita turundust teha? Hea otsimise korral leiab palju erinevaid tasuta tööriistu, vidinaid ja rakendusi, mille abil korralik turunduskampaania ellu viia.

Aeg: 30. mai 2018Koht: Lutheri Masinasaali seminariruum, Vana-Lõuna 39/1, TallinnKava: DIY Marketing

Turunduses on kätte jõudnud suur isetegemise aeg!

(1) YouTube’i staarid on elav tõend selle kohta, et hea idee ja amatöörliku teostusega on võimalik miljoneid vaatajaid saada (samas kui tuntud brändid kulutavad metsikult aega ja vaeva, aga nende perfektsuseni lihvitud produktsiooni ei taha keegi vaadata).

(2) Paljud firmad on avastanud, et nutikas millenniumilaps suudab digiturunduse maailmas väga hästi ka iseseisvalt, ilma digiagentuuri abita hakkama saada. Hea otsimise korral leiab palju erinevaid tasuta tööriistu, vidinaid ja rakendusi, mille abil korralik turunduskampaania ellu viia.

(3) Päris kõike siiski ise koduste vahenditega teha ei saa ja siis tuleb appi kutsuda asjatundjad. Mitte väheoluline pole ka see, kuidas agentuuri kasutamise korral töötunde kokku hoida. Mida konkreetsema ja selgema nägemusega proffide poole pöörduda, seda soodsamaks teenuse hind kujuneb (sest arve esitatakse tavaliselt töötundide eest).

Oleme 30. mail toimuvale Do-It-Yourself (DIY) Marketing seminarile esinema kutsunud turundajad, kes saavad enamike töödega iseseisvalt, ilma agentuuri abita hakkama:

DIY teenusedisain. Mari Arnover, teenusedisaini- ja turunduskonsultantDIY bränding. Uku Nurk, vabakutseline loovjuht, Uhhuu OÜDIY e-pood. Jüri Paltser, kosmeetikabrändide LUUV ja Pillerkaar asutajaDIY sisuturundus. Merily Leis, Scoro digiturunduse juhtDIY sotsiaalmeedia. Milliste tasuta tööriistade abil muuta oma Facebooki ja Instagrami positused atraktiivseteks?DIY eksporditurundus. Sven Nuum, Boost Yourself asutaja.DIY video. Rain Uusen, CV Online Estonia turundusjuhtDIY reklaam. Mihkel Külaots, Ecofleeti turundusjuhtDIY everything! Maailma parimad tasuta turundustööriistad. Robin Gurney, digiturunduse veteran

Jagame praktilisi näpunäited:

milliseid tasuta vidinaid ja programme kasutadakuidas leida ja töödelda fotosidkuidas teha lihtsa vaevaga veebilehtekuidas teha ja töödelda videotkuidas teha ise veebipoodi ja seda ka promodakuidas leida consumer insighte ja teha lihtsaid tarbijauuringuidkuidas “koduste vahenditega” brändi ehitadakuidas teha sotsiaalmeedia kampaaniaidkuidas disainereid õigesti briifida ja seeläbi vähem töötunde kulutadaja palju muud....

Seminarile ootame kõiki turundajaid, kes soovivad iseseisvalt, ilma agentuuri abita hakkama saada ja on valmis uusi töövõtteid õppima.

Selle seminari ROI on erakordselt hea – sa saad ideid ja õpid töövõtteid, mis aitavad kokku hoida tuhandeid eurosid turundusraha aastas!

Tutvu kavaga ja registreeru siin: Do-It-Yourself Marketing ehk kuidas teha turundust ilma agentuuri abita

Korraldaja: Best Marketing / Äripäev AS

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Jekaterina Molotkova
Jekaterina MolotkovaBest Marketingi juht-toimetajaTel: +372 5620 6764jekaterina@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com