Autor: Silja Oja • 3. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kantar Emor: Eestimaalased peavad suurimaks staariks Anne Veskit

Anne Veski
Foto: Shutterstock
Eesti elanikud peavad meie konkurentsitult suurimaks staariks Anne Veskit ja seda nii eestlased kui venelased ning naised ja mehed, kinnitab Kantar Emori poolt 1044 inimese hulgas läbi viidud küsitlus. Diiva ise peab aga üleilmselt tuntuimaks Arvo Pärti.

Kantar Emor päris niisiis, keda tuntud Eesti inimestest saab pidada küsitletute arvates kõige suuremateks staarideks - pakkuda võis kuni kolm nime - ja tervelt veerand leidis spontaanselt vastates, et üks neist on kindlasti Anne Veski. Ivo Linna sai vastavalt 15 protsendi poolehoiu ning Tanel Padarit ja Arvo Pärti pidasid suurimast suurimaiks 12 protsenti. Esimese poliitikuna jõudis staaride püünele president Kersti Kaljulaid (8 protsenti), kellele järgnes Edgar Savisaar (ligi 6 protsenti). Esikümnesse mahtusid veel Anu Saagim, Ita Ever, Kelly Sildaru ning ainsa lahkunud tähena Georg Ots.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700