Autor: Helen Külaots • 28. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huib van Bockel: Turundus on nagu Tinder! Sul on 1 sekund, et võita tähelepanu...ja siis ta skrollib su minema.

Huib van Bockel
Foto: Marko Mumm
Passwordi peaesineja Bockel on töötanud 8 aastat Red Bulli turundusdirektorina. Oma ettekandes rääkis ta sellest, kuidas bränd tänapäeval tähelepanu saaks.

Brändid ei tunne end enam turvaliselt. Ärimaailm on segajaid täis, nagu näiteks UBER või AirBnB, mis valdkonna normid peapeale lõid.. või teles. Bockel soovitas mõelda nii: Don’t be in social media, BE SOCIAL.  Kõik algab endalt õige küsimuse küsimisest: Kuidas mina kui bränd saan inimesi rohkem armastada (Stop asking please love me, start asking how can I love YOU more). PS! Töötab ka tavasuhete puhul.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700