Silja Oja • 31. juuli 2017
Jaga lugu:

Broneeri Berliini Turunduskonverentsi täispakett Reisieksperdi abiga

Berliini Turunduskonverentsi pilet sisaldab konverentsi, ettevõtete külastusi, õhtusööki saabumise õhtul, kohvi- ja lõunapause ning vastuvõttu Eesti saatkonnas Berliinis. Lisanduvad lennupiletid ja majutus. Broneeri konverentsi täispaketti koos majutusega konverentsihotellis ja lennupiletite ning lennujaamatransfeeridega mugavasti Reisieksperdi abiga!

Berliini Turunduskonverents kestab kaks täispikka päeva (lisaks saabumise ja lahkumise päevad). Ühel päeval (22.11) toimub konverents paljude huvitavate esinejatega. Teisel päeval (23.11) külastame Saksa ettevõtteid ja kohtume nende ettevõtete turundusinimestega. 

Konverentsiprogrammi leiad siit: www.berliiniturunduskonverents.ee 

Konverentsi korraldab Best Marketing (Äripäev AS).

Et konverents saaks ühise ja rõõmsa alguse juba Talinna Lennujaamaas, on Best Marketingi reisipartner Reisiekspert koostanud 3- ja 4-päevased reisipaketid. Reiside väljumised Tallinnast on 21. novembril, majutus konverentsihotellis Golden Tulip Berliin 4*, erinevus on tagasilennu päevas - kas 23. või 24. novembri õhtul. Paketti kuuluvad lennujaamatransfeerid.

Reisiekspert leiab lahenduse ka kõigile erisoovide (muud lennukuupäevad, teised hotellid jms), lisaks vormistab Reisiekspert reisikindlustuse. Soovijatel võimalus näiteks lisatasu eest broneerida majutus ka 5* hotellis Palace Berlin.

Berliin on täna Euroopa üks trendipealinnadest ning iga Eesti turundaja saab sealt ideid ja inspiratsiooni, mida Tallinnas ellu rakendada. Vaata, kes on juba osalejate nimekirjas ja tule koos Eesti turundajate delegatsiooniga novembris Berliini!

Berliini Turunduskonverentsi pilet 899 € (käibemaksu ei lisandu) sisaldab konverentsi, ettevõtete külastusi, õhtusööki saabumise õhtul, kohvi- ja lõunapause ning vastuvõttu Eesti saatkonnas Berliinis. Lisanduvad lennupiletid ja majutus.

Broneeri majutus konverentsihotellis ja lennupiletid koos lennujaamatransfeeridega või konverentsi täispakett mugavasti Reisieksperdi abiga siin!

Reisieksperdi registreerimis- ja korraldusinfo: 

Evelin RaidmaTel: +372 6108613E-post: evelin.raidma@reisiekspert.ee

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com