Autor: Hando Sinisalu • 27. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuulsuse magusad viljad: Leedu agentuur MILK võitis Telia Eesti pitchi

Rimantas Stanevicius
Alates käesoleva aasta kevadest teeb MILK tööd Telia Eestile. MILKi loovjuhi Rimantas Staneviciuse sõnul hakkavad MILKi võidud Balticbestil jt loovkonkurssidel ennast ära tasuma. „Pitchidele ei kutsuta tundmatuid välismaa agentuure. Telia Eesti oli meist kuulnud ja otsustas anda võimaluse,“ lisas Rimantas.

Telia Eesti brändijuht Elo Võrk ütles, et MILK kutsuti Telia pitchile seepärast, et nad on tuntud kui väga loov agentuur, teevad koostööd Telia Leeduga ja on Balticbesti rankingu järgi Baltikumi parim agentuur.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700