Autor: Helen Külaots • 31. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rene Rumberg: sotsiaalmeediat ei tohiks kasutada ainult hinna- ja tootekommunikatsiooniks

Rene Rumberg
Sotsiaalmeedia turundusprobleemide jätkuloona lahkab erinevaid mureküsimusi Rene Rumberg agentuurist MediaCom. Loe lähemalt, millised on põhilised probleemid, millega ettevõtted sotsiaalmeedias igapäevaselt silmitsi seisavad ning kuidas lahendaks neid professionaal.

MediaCom Eesti sotsiaalmeedia juht Rene Rumberg esineb 12. aprillil toimuval seminaril “Kuidas turundada sotsiaalmeedias nagu professionaal”, kus ta räägib Eesti sotsiaalmeedia hetkeseisust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700