27. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idufirmade turundusjuhtide lemmikblogid, läbikukkumised ja tulevikuennustused

Triinu Murumäe, Insly turundusjuht
Eesti on edukate idufirmade ja elumuutvate tehnoloogiliste ideede poolest maailmas laialdaselt tuntust kogunud. Paljud neist peadpööritavatest edulugudest oleksid jäänud ilmselt olemata, kui poleks olnud kulisside taga töötavaid tublisid turundajaid. Kust tulevad silmapaistavad Eesti idufirmade turundusjuhid, kes nad on ja mille poolest nad teiste seast silma paistavad?

Digiagentuuri Holini partner Taavi Kalvi ajas juttu 9 Eesti idufirma turundusjuhiga ning uuris välja nende salajased kasvunipid, lemmikblogid ja kõige õnnetumad läbikukkumised.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700