Autor: Silja Oja • 23. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Divisionist saab NEXD/Agency

Alates 3. aprillist 2017 liidetakse digiagentuuri NEXD ja loovagentuuri Division meeskonnad üheks. Sellega seoses saab Division uue nime - NEXD/Agency. Uue agentuuriga liitusid ka seni IDEAs töötanud loovjuhid Heiki Urbala ja Tõnis Vassar.

NEXD/Agency teenuse arendamise ja kvaliteedi ning äriedu eest vastutavad Patrik Kupenko tegevjuhina (CEO), Aigi Sool äri- ja kliendisuhete juhina (COO) ning Madis Taras strateegilise teenuse juhina (CSO).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700