Autor: Helen Külaots • 7. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis muusikat eestlased kuulavad?

Owe Petersell
Millised on üldised muusikatarbimise trendid? Kas need ühtivad maailmas toimuvaga? Järgmisel nädalal toimub Passwordi konverents, mis keskendub tarbija tundmisele, sellest lähtuvalt uurisime, mida arvavad eestlaste muusikamaitsest ja meelelahutusest raadio Elmar peatoimetaja Owe Petersell ning muusikaprodutsent Aarne Valmis. Lisaks jagab Tele2 tootedirektor Katrin Aron põnevat statistikat Deezer muusikakeskkonnast, mis näitab konkreetselt, mida Eestlased viimasel ajal kuulanud on.

Owe Petersell, raadio Elmar peatoimetaja

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700