Autor: Hando Sinisalu • 2. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oleme 25 aastat olnud riik, kust inimesed ära lähevad

Foto: Shutterstock
Uuringud näitavad, et Eesti elanikud on immigratsiooni vastu. Oleme selles osas Euroopas esirinnas. Aga immigratsioon tundub olevat paratamatus. Loe intervjuud Password 2017 esineja, rahvastikuteadlase Mare Ainsaarega.

16. - 17. märtsil toimuva turunduskonverentsi Password 2017 programmi lisandus Mare Ainsaare ja Toomas Dannebergi ettekanne "Eesti rahvastiku trendid ja nende mõju tarbimisele". Vaata www.password.ee ja registreeri end hiljemalt 3. veebruaril soodushinnaga!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700