19. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettepanek: Loome digitaalmeediaga tegelevate agentuuride ühingu!

Ivar Krustok
NEXDi digitaalmeedia juht Ivar Krustok teeb ettekaneku luua Eestis digitaalmeediaga tegelevate agentuuride ühing.

Viimasel ajal on arutatud erinevaid probleeme, mis esinevad Eesti digitaalmeedia valdkonnas. Küll on teemaks see, kuidas peaks lehekülgi filtreerima (blacklist, whitelist jne). Teinekord pole aga selge see, kui palju suunatakse raha tegelikult välismaale. Probleeme on rohkem kui esialgu tundub, aga need kõik on lahendatavad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700