9. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima kontoritöötajad käisid kauplustes abilisteks

Jaanika Terasmaa kaupluses abilisena
„Õppisin sellest kogemusest, et kui ma oleksin pakendidisainer, siis teaksin täpselt, kuhu EAN koodi ei tohi disainida - selleks, et tordi triipkoodi skännida, ei tundu mõistlik, et peab selle tagurpidi keerama.“ kirjeldab oma töökogemust turundusosakonna direktor Jaanika Terasmaa. Loe, mis muljed jaeketi kontoritöötajad pärast kauplusekogemust jagavad.

Projekt “Pühadeabilised“ on üks Maxima Eesti headest tavadest, mille eesmärgiks on aidata kiirel pühade ajal kaupluste töötajaid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700