Autor: Helen Külaots • 21. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko Crafter's London Dry Gin pakend maailma 100 parima hulgas

Liviko Crafter's Gin
Foto: Märt Lillesiim
Liviko Crafter's London Dry Gin pakend valiti maailma mainekama pakendiblogi Dieline poolt 100 parima hulka. Pakendi loojaks on agentuur Koor.

Dieline lehel kirjutatakse Liviko toote kohta, et kui Crafter's Gin on pooltki nii värskendav kui selle pakend, tuleks see kindla peale endale soetada. Safiir-sinine on hästi silma torkav, läikiv muster lisab pakendile tekstuuri ning fondivalikus peegeldub toote peen maitse. Pudeli puidune kork annab aimu, et tegemist on maalähedase tootega, mille koostisained on looduslikku päritolu. Kogu kombinatsioon on rafineeritud ja vastavuses joogi endaga, mida toodetakse spetsiaalselt valitud koostisainetest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700