19. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Archimedes tunnustas loovaid lahendusi hariduses Kuldõunaga

Kuldõun auhindade jagamine
Eelmisel nädalal andis Sihtasutus Archimedes tänusündmusel “Kuldõun 2016” auhinnad loomingulisele lähenemisele haridusele kategooriates "Aasta kujundus hariduses", "Aasta nutitegu hariduses" ja "Aasta video hariduses".

Kuldõun 2016 on konkurss, mis tunnustab noorte- ja haridusvaldkonna edendajate seas ka Eesti õppe- ja haridusasutuste loomingulist lähenemist läbi kujunduse, video ja nutitegude.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700